Üzembehelyezés és szerviz


 

Hogyan állapíthatom meg, hogy vállalkozásom alkalmas a Dyson Airblade™ használatára?

Javasoljuk, hogy végezzen egy egyszerű helyszíni felmérést, amellyel megbizonyosodik a létesítmény alkalmasságáról. Tegye fel magának az alábbi kérdéseket:

  1. A Dyson Airblade™ kézszárítók méretei: AB01: 642 x 303 x 248 mm, AB03: 663 x 307 x 247 mm és még 50 mm üres helyet igényelnek mindkét oldalról. Lesz-e elegendő hely elhelyezni az Airblade™ kézszárítót?
  2. Mentes a helyszín az akadályoktól, mint pl. az ajtónyitódáshoz szükséges hely, könnyű hozzáférést biztosítva a Dyson Airblade™ kézszárítóhoz?
  3. A terméket 800 mm és 1 m között magasságba kell szerelni, és legalább 210 mm távolság kell legyen alatta – lesz-e elegendő szabad hely a magasságban?
  4. A tervezett helyszínen van tápfeszültség kapcsoló kartávolságon belül?
  5. A falfelület elegendően lapos és képes elviselni akár 16 kg terhelést?

 

Mennyi hely szükséges a Dyson Airblade™ kézszárítóknak?

A Dyson Airblade™ kézszárítók az alábbi méretűek (M x Sz x V): AB01: 642 x 303 x 248 mm, AB03: 663 x 307 x 247 mm és még 50 mm üres helyet igényelnek mindkét oldalról.


 

Milyen falfelület szükséges a Dyson Airblade™ kézszárítók elhelyezésére?

A Dyson Airblade™ kézszárítót sima és szerkezetileg alkalmas falra kell szerelni, amely megfelelő méretű és elbírja a súlyát. Nem ajánlott a Dyson Airblade™ kézszárítót gyenge gipszkarton falra szerelni.


 

Mennyi a Dyson Airblade™ kézszárító súlya?

Az alumínium Dyson Airblade™ kézszárító (AB01) súlya 14,5 kg. A dobozban lévő Dyson Airblade™ kézszárító súlya pedig 17,5 kg.

A PC-ABS Dyson Airblade™ kézszárító (AB03) súlya 10 kg, a dobozban lévő súlya pedig 13 kg.


 

Mik az elektromos hálózati követelmények?

Mielőtt elkezdené a telepítést, ellenőrizze hogy az elektromos hálózat meg-e felel az adattáblán lévő követelményeknek.

Elektromos ellátás jellemzői: 230-240 V, 50 Hz AC. Névleges elektromos terhelés működéskor: 1600 W.

Az elektromos hálózatnak, amiről a Dyson Airblade™ kézszárítót működtetni kívánjuk, biztosítania kell a III. kategóriájú túlfeszültség esetén az összes póluslekapcsolás lehetőségét valamint összhangban kell lennie a helyi szabályozással és rendeletekkel.

Külön kapcsolható biztosítékot kell használni minden Dyson Airblade™ kézszárító telepítésénél.

A Dyson Airblade™ kézszárítót flexibilis, PVC szigetelésű, három erű, 1,5 mm2 keresztmetszetű vezetékkel kell rákötni a villamos energia hálózatra. Ne használjon más fajta kábelt. Minden felhasznált vezetéknek összhangban kell lennie a jelenlegi IEE rendelettel vagy az azzal egyenértékű helyi szabályozásokkal vagy rendeletekkel.

A Dyson Airblade™ kézszárítót földelni kell.


 

Segíthetnek a Dyson Airblade™ kézszárító telepítésében?

A Dyson Airblade™ kézszárítók megrendelésére és a telepítés intézésére hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 70 331 4899 telefonszámon.


 

Mennyi idő alatt érkezik meg a megrendelt Dyson Airblade™ kézszárító?

Miután fogadtuk a megrendelését, a szállító felveszi Önnel a kapcsolatot, a megfelelő szállítási időpont egyeztetése végett. A szállítást a megrendelést követő 3 munkanapon belül teljesítjük.


 

Mennyi időbe telik, míg mérnökeink telepítik a Dyson Airblade™ kézszárítót?

Általában, egy darab Dyson Airblade™ kézszárító telepítése körülbelül egy órát vesz igénybe, de ez változhat az elhelyezkedés, hozzáférhetőség stb. függvényében.