Higiénikus minősítés

Ha egy kézszárítón nincs rajta a NSF logó, akkor nem tanúsítottan higiénikus.
A vezető független egészségügyi szakemberek az NSF Internationalből egyetértenek abban, hogy a Dyson Airblade™ kézszárító az egyetlen higiénikus kézszárító, és az első ami megfelel a NSF P335 protokolljának.

Piszkos levegő be, tiszta ki

A HEPA szűrő eltávolítja a baktériumok 99,9%-át a kézszárításhoz használt levegőből. Laborunkban létrehoztunk egy speciális füstdoboz tesztet annak bemutatására, hogyan távolítja el a baktériumokat a légáramlásból a Dyson Airblade™ kézszárító HEPA szűrője. Ez biztosítja a kézszárításhoz használt levegő tisztaságát.

Nincs szükség kézdörzsölésre

A felhasználóknak nem kell dörzsölniük a tenyerüket. A baktériumok a bőr alsó rétegeiben maradnak, nem kerülnek annak a felszínére.

A szárítás sebessége

A Dyson Airblade™ kézszárító mindössze 10 másodperc alatt szárítja meg a kezét. Nedves kézzel 1000-szer több baktériumot szedhetünk össze, mint szárazzal.

Mikrobaellenes adalékanyag

A külső felületek mikrobaellenes bevonattal vannak átitatva, elpusztítják a felszíni baktériumok 99,9%-át, és csökkentik a használót érő fertőzések lehetőségét.

Mit jelent az NSF P335 protokoll?

Ez a protokoll normákat ír elő, amiket a kézszárítónak teljesítenie kell, hogy higiénikusnak minősüljön.

A higiénikus kézszárító kritériumai a következők:

  • Levegőszűrés – a port és a baktériumokat el kell távolítani a kifújt levegőből.
  • Fűtetlen levegő – a levegőt nem szabad felmelegíteni. A meleg és nedves környezetben a baktériumok szaporodási üteme megnövekedik. A meleg vagy forró levegő kiszárítja a jótékony hatású olajokat a bőrből.
  • Száradási idő – a kezet legfeljebb 15 másodperc alatt meg kell szárítani. A kéz nedvesen akár 1000-szer több baktériumot képes felszedni és továbbadni, mint szárazon.
  • Érintés nélküli működés – a kézszárítónak automatikusan kell elindulni és leállni.

Csak a Dyson Airblade™ kézszárítók teljesítik ezeket a kritériumokat.