Környezeti előnyök

A Dyson Airblade™ kézszárítók segítenek csökkenteni vállalkozása szén-dioxid kibocsátását és hulladék termelését.

Spóroljon villanyszámláján

A meleg levegős kézszárítók túl lassúak. Néhánynak több mint 44 másodperc kell, hogy megszárítsa a kezeket, mindvégig villamos energiát fogyasztva. Emellett még a bennük lévő fűtőelem energiaigénye is nagy.

A Dyson Airblade™ kézszárító mindössze 10 másodperc alatt szárít, fűtetlen levegőt használva. A benne lévő intelligens infravörös érzékelő automatikusan elindítja és leállítja. A Dyson digitális motor csupán 1600W-ot fogyaszt kézszárításnál.

Ennek eredményeként a Dyson Airblade™ kézszárító akár 80%-kal kevesebb villamos energiát használ el, mint a meleg levegős kézszárító.

Csökkentse szén-dioxid kibocsátását

A papírtörlők drágák, bonyolult a beszerzésük, újrakészletezésük és kidobásuk, ráadásul sok hulladékot termelnek. Csak egy papírtörlő költségéből a Dyson Airblade™ kézszárító 19 kézpárt is megszáríthat.

Ráadásul a PC-ABS-ből készült új AB03 modell gyártási folyamata 50%-kal kevesebb szén-dioxid kibocsátást termel, mint az alumíniumból készült modell előállítása.

A Dyson Airblade™ kézszárító az első kézszárító, ami elnyerte a Carbon Reduction Label minősítést a Carbon Trust szervezetétől, és elkötelezett amellett, hogy tovább csökkenti a széndioxid-kibocsátást.

A Dyson Airblade™ kézszárítók használatára váltva az üzlete azonnali megtakarításokat érhet el és jelentősen csökkentheti a szén-dioxid kibocsátást.

A papírtörlők:

  • Sok hulladékot termelnek.
  • Költséges az újrakészletezésük és kidobásuk.
  • Sok értékes tároló helyet foglalnak.
  • Pazarlók és rendetlenséget hagynak maguk után.
  • Képesek eldugaszolni a WC-t.