Más kézszárítók hátrányai

„Ha az ember egy másik kézszárító alá teszi a kezét, kicsit szárítgatja, dörzsölgeti, majd feladja és a nadrágjába törli a kezét. Ez egy olyan dolog, ami mindig is bosszantott”

James Dyson

Más kézszárítók

A meleg levegős kézszárítók túl lassúak – sokszor akár 44 másodperc is elmúlik amíg beindulnak – a bennük használt motor miatt. Csak annyi légáramlást hoznak létre, hogy egy kis vizet eltávolítsanak a kezéről… miközben a többi lassan elpárolog. És nem tudják kiszűrni a mosdólevegőben lévő baktériumokat sem mielőtt azok elérnék a kezét, ami nem higiénikus. Ennek oka, hogy olyan technológián alapulnak, ami alig változott az elmúlt 60 évben.

Dyson Airblade™ kézszárító

A Dyson Airblade™ úgy működik, akár egy ablaktörlő. 640 km/órás sebességű vékony légáramlattal gyakorlatilag lehúzza az ember kezéről a vizet. Tíz másodpercig tart, hogy a HEPA filterrel megszűrt levegő teljesen megszárítsa a kezét. A légáramlatot a Dyson digitális motorja biztosítja, ami a Dyson mérnökei által kifejlesztett új típusú, nagy sebességű motor.

A szabadalmazott Dyson technológia

A Dyson mérnökei három évet töltöttek az Airblade™ kifejlesztésével. Az eredmény egy, a többitől gyökeresen különböző kézszárító.

Tudjon meg többet az Airblade™ technológiáról.