Miért jobb

A Dyson Airblade™ a leggyorsabb kézszárító – megtisztítja a levegőt, mielőtt visszafújná azt a kézre, így higiénikus, emellett több mint 80%-al kevesebb energiát használ, mint a meleglevegős kézszárítók.

A leggyorsabb

Néhány meleglevegős kézszárítónak 44 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy megszárítsa a kezét. A Dyson Airblade kézszárító mindössze 10 másodperc alatt megszárítja a kezét egy 640 km/órás légfüggönyt fújva a kezeire, ami szó szerint lehúzza a vizet a kezeiről.

Higiénikus

A Dyson Airblade kézszárító egy 600,000mm2 felületnyi lemezkéket tartalmazó, baktériumölő bevonattal ellátott HEPA szűrőt  használ. Megszűri és elpusztítja a levegőben található baktériumok 99,9%-át. Ez az egyetlen kézszárító, mely rendelkezik a független népegészségügyi szervezet (NSF International) tanúsítványával.

Költséghatékony

Mivel 80%-al kevesebb áramot fogyaszt mint a meleglevegős kézszárítók, ezért az üzemben tartása is kevesebbe kerül. A drága papírkéztörlőknél szintén olcsóbb. A Dyson Airbladdel egyetlen papírtörlő áráért 19 ember képes megszárítani a kezét.

Alacsonyabb széndioxid kibocsátás

A meleglevegős kézszárítók elavult, kevéssé hatékony technológián alapulnak, és jellemzően 2400W-os teljesítményű, magas energiafogyasztású motorral működnek. Az Airblade energiafogyasztása mindössze 1600W. Ez, a 10 másodperces szárítási idővel kombinálva azt jeleni, hogy az Airblade 80%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a meleglevegős kézszárítók. A papírtörlők használatából eredő hulladéktermelést pedig teljesen megszünteti.